Coach

COACH

COACH

I livet, på jobbet, i relationer och i många andra situationer kan murarna ibland kännas höga, det är kanske svårt att nå fram, eller det är dags att byta spår, men kanske är det knepigt att veta vart man faktiskt ska gå – vilket håll, vilken riktning och hur ska man göra?


Coaching är en kraftfull samtalsform som hjälper dig som söker förändring och är villig att öppna upp och testa dina oprövade tankar och fånga nya insikter. Jag är Diplomerad Coach, ICF International Coaching Federation, och som coach har några nycklar som kan låsa upp dina outforskade perspektiv. Du bidrar med dina tankar, idéer och din vilja att skapa förändring. Jag är din guide och vägvisare. Du får ett effektivt sätt ta dig framåt.


Ett coachsamtal tar cirka 60-80 minuter. Antalet coachingsamtal kan variera men med flera samtal ges möjlighet att gå på djupet. Vid ett första kortare digitalt tillfälle lär vi känna varandra först.


Jag erbjuder olika coachvarianter:

 • Paket om 5–8 tillfällen (reducerat pris)
 • Enstaka tillfällen
 • Coachingsamtal i vackra lokaler centralt i Stockholm, 4 minuters promenad från Östermalmstorgs T-bana
 • On-line digital coaching
 • Jag erbjuder även hundunderstödd coaching, som innebär att både jag och min legitimerade sociala tjänstehund, arbetar i coachingsamtalet med dig. Se mer om det nedan.


Välkommen att kontakta mig så hittar vi rätt coachingform för dig!

HUNDUNDERSTÖDD COACHING

Jag erbjuder hundunderstödd coaching - en målinriktad insats som fokuserar på deltagarens personliga utveckling, insikt och funktion samt önskan om förändring. Jag är både  Diplomerad Coach - ICF International Coaching Federation samt legitimerad social tjänstehunds-team tillsammans med hunden Blanka. Vi tar emot i vackra lokaler centralt i Stockholm.


Forskning och utvärderingar belyser vikten av sociala tjänstehundar och deras positiva inverkan på människors liv. I vårt arbete strävar vi efter att öka livskvaliteten för människor i olika situationer, genom att exempelvis bidra till att:

 • skapa lugn och fokus
 • skapa bra samtal och stärka förmågan till relationer
 • öppna upp för nya perspektiv och tankar
 • öka självkänsla och motivation att utvecklas
 • minska depression
 • sänka blodtryck och öka oxytocin (hormon som skapar välbefinnande)


Med sin lojalitet och förmåga att ge ovillkorlig kärlek, är sociala tjänstehundar en ovärderlig resurs för oss människor. Välkommen att bli coachad av oss!

SAGT OM MIG SOM COACH

"Med en stor portion nyfikenhet och ett strukturerat och proffsigt förhållningssätt fick jag väldigt bra stöd av Francisca i att sortera och navigera mina tankar och funderingar, vilket gjorde att jag gick stärkt från våra coachingträffar."

BP, Stockholm


"Francisca är en väldigt duktig, lyhörd och professionell coach som har ett genuint intresse av att hjälpa andra människor. Med värme och professionalism bjuder Francisca in till ett samtal i en trygg miljö där man kan öppna upp och prata om det man önskar."

44-åring, Stockholm


"En person som ser dig, lyssnar och vill dig väl, det känns. Formulerar frågor, stödjer och peppar."

HG 51 år, Stockholm

unsplash